FINN DIN DRØMMEBOLIG

Solør Hus er medlem i Byggmann – det gir deg som kunde tilgang på ett av markedets mest spennende hus- og hyttekataloger, i tillegg til et stort utvalg av garasjer. 

Skulle du ikke finne drømmen i våre kataloger, så tegner vi det for deg.

La oss sammen finne din drømmebolig

Med Solør Hus sin kompetanse og Byggmann sitt rike utvalg av hus, hytter og garasjer kan du føle deg trygg på at du blir tatt vare på, helt frem til dere kan flytte inn i deres nye bolig.

Shape

Hva finner du hos Byggmann?

Sammen med deg ønsker vi å realisere din boligdrøm. Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde. Om du ønsker din egen «signatur» tilpasser vi din bolig til ditt unike behov.
Ta en pause fra hverdagens forpliktelser. La hytta bli et sted for samling og gode opplevelser. I vår kolleksjon finner du hytter som passer for alle, enten du drømmer om hytte på fjellet eller ved sjøen. Kontakt oss, så hjelper vi deg videre.
Om du er på jakt etter en frittstående garasje, eller en som er tilpasset din bolig, så har vi løsningen for deg. Vurder behovet ditt, skal du ha plass til en eller flere biler? Ønsker du bod og ekstra lagerplass? Kontakt oss, så finner vi en løsning.
Et godt sted å starte dersom du drømmer om å utvikle din eiendom til boligformål. I vår kolleksjon finner du flermannsboliger som egner seg både for større og mindre tomter – for best mulig utnyttelse av ditt tomteareal.

Er du klar for å se gjennom Byggmann-katalogene?