– Vi inviterer alltid Solør Hus i våre anbudsrunder når vi har prosjekter i Solør, sier Tore Strandberg i avdeling for Plan og Prosjekt i GIVAS. De leverer gode, gjennomarbeidede tilbud og de svarer raskt på forespørsler. Når de også utfører jobben raskt, effektivt og alltid etter avtale, kan jeg trygt anbefale de videre. For oss er Solør Hus et trygt valg.

Da GIVAS skulle rehabilitere det ene av sine 13 renseanlegg, var det Solør Hus som gjorde jobben. Det siste renseanlegget som ble renovert var på Kirkenær. I tillegg har vi også brukt Solør Hus da vi skulle bygge et tilbygg på pumpehuset på Kirkenær samt vannforsyningsbygget på Svullrya, sier Strandberg.

I Grue betjener GIVAS 37 pumpestasjoner og 3 renseanlegg, i tillegg til vannbehandlingsanlegg på Svullrya og Skasenden. Som alle andre bygg slites disse av vær og vind. Kirkenær renseanlegg er det siste bygget som er blitt totaltrenovert gjennom Solør Hus.

Omfattende rehabilitering

Dette var en stor omfattende rehabilitering av utvendig fasade og mur. I tillegg ble også vinduene på huset byttet. Solør Hus utførte arbeidet, og som alltid – nøyaktig, raskt og effektivt. God dialog og gjensidig tillit betyr mye for oss når vi engasjerer leverandører til våre prosjekter.

Solør Hus er enkle å forholde seg til og vi vet at de har alle de kravene vi som kommunal aktør må stille når vi leier inn arbeidskraft. Dessuten er det viktig for oss å bruke lokale aktører i våre prosjekter. Vi er derfor stadig i kontakt med Solør Hus, sier Strandberg.

Daglig leder Øystein Aurland i Solør Hus.

For oss i Solør Hus er GIVAS en god samarbeidspartner. De leverer gode spesifiserte anbudsforespørsler og det er aldri tvil om hva oppdraget går ut på. Derfor en det enkelt for oss å svare raskt på anbudene og utføre jobben, sier daglig leder Øystein Aurland.