Solør Hus har satt opp drømmeboligen for Gjermund Tangen på Braskereidfoss. Han er strålende fornøyd med Solør Hus sitt arbeid.

Strålende fornøyd

Når du først tar deg råd til å bygge boligen for deg og din familie, ønsker man at det blir gjort på best mulig måte, og uten problemer. Mange har sikkert lest skrekkhistoriene om alt som kan gå galt, og derfor er det viktig å velge riktig husbygger. Det har Gjermund Tangen gjort. Han valgte Solør Hus på Flisa, og de har vært veldig profesjonelle og behjelpelige i hele byggeperioden.

Problemfri bygging av lavenergi hus

Drømmeboligen starter som alltid med noe stort som må gjøres mindre for å få plass innenfor gitte rammer og budsjett. Likevel er det som regel en drøm som går i oppfyllelse når man mottar nøkkelen og er klar for innflytting. Boligen er et samarbeidsprosjekt mellom Solør Hus og Tangen selv, men han skryter av all hjelp han fikk under prosessen.
«Jeg har fått gode råd på veien, og Solør Hus har kommet med gode og konstruktive løsninger der det oppstod spørsmål. Derfor har også eneboligen blitt slik vi ønsket», kan Gjermund fortelle. Huset er klassifisert som et lavenergi 1 hus, og Gjermund Tangen kan varmt anbefale andre å bruke Solør Hus når de skal sette opp sin bolig.

Innenfor budsjett

Noen ganger er det de store overskridelsene på budsjettet man hører om, også når eneboliger blir satt opp. Hos Solør Hus holdt de seg innenfor budsjett og Gjermund slapp overraskelser i form av økte kostnader.
«Solør Hus holdt seg innenfor både budsjettet og tidsrammer», fortsetter Gjermund og kan også skryte av gode håndverkere som fremsto som ryddige og flinke i jobben. Han er også særdeles fornøyd med at Solør Hus tok seg av kontakten med dyktige underleverandører.
«Alt fungerte strålende, og vi fikk faktisk et bedre hus enn det vi hadde forventet».

Behjelpelige med hele byggeprosjektet

Solør Hus er behjelpelig med alt når du skal bygge din drømmebolig, alt fra prosjektering, tegninger og byggesaksbehandling og frem til nøkkelen leveres. Gjermund Tangen er glad han nå er ferdig med sin byggeperiode, men kunne ikke vært mer fornøyd med Solør Hus.
«Innenfor gitte rammer og budsjett, fikk vi boligen vi har drømt om», oppsummerer han og ser nå frem til 1 års kontrollen som er rett rundt hjørnet.